De ultieme lichtbeleving

Licht is emotie. Dat heb ik in de 40 jaar dat ik creatief bezig ben met licht mogen ontdekken. De ultieme symbiose van het esthetische en het functionele levert niet alleen een schitterend lichtspel, maar ook een gelukkig gevoel op. Een gevoel dat gekoppeld is aan de lichtbeleving die we ook in de natuur – dankzij het licht van de zon – terugvinden. Van het frisse, witte ochtendlicht dat ons helpt om wakker te worden tot het zachte oranje, bijna rode avondlicht dat ons helpt om terug tot rust te komen ’s avonds. Claeys Verlichting brengt de natuur in uw woning, appartement, kantoor of showroom.

In onderstaande video leg ik u graag mijn filosofie van het licht uit.

De kunst van het licht

Naast functioneel licht, kunt u bij Claeys Verlichting ook terecht voor ‘haute couture’ verlichting. Bent u op zoek naar die ene perfecte eye-catcher voor in uw traphal, bedrijfslobby, feestzaal of een meesterwerk als sfeerbrenger boven uw livingtafel?

Exclusieve luchters

Samen met enkele kunstenaars hebben we de voorbije jaren drie verschillende lijnen van ‘pièce unique’ luchters gecreëerd: metaal, carbon en kristal. Met elk van hen heb ik een unieke band weten op te bouwen. Zij zetten de ideeën die ik samen met mijn klanten bedenk, om in luxueuze, tijdloze creaties die een ruimte helemaal afwerken. Ik laat hen dan ook graag even aan het woord.

 

Sebastiaan Vandeputte: toveren met carbon

Roel Haagmans & Clarissa Dorn: de magie van kristal

Fred van Vliet: goochelen met metaal